СГ «ТАС» виплатила за договором КАСКО 370 тис. грн

СГ «ТАС» виплатила за договором КАСКО 370 тис. грн

Страхова група «ТАС», виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом за договором «Правильне КАСКО», відшкодувала власникові вантажного автомобіля Mercedes збитки, заподіяні аварією.

Надзвичайна подія сталася в Одеській області, на автодорозі Одеса – Миколаїв. Безпосередньо під час руху у вантажівки лопнула передня підвіска, внаслідок чого водій втратив контроль над машиною, яку в результаті занесло на смугу зустрічного руху. Наслідком цього стало зіткнення з фурою Volvo, що рухалась в зворотному напрямку.

В аварії було пошкоджено передню частину водійської кабіни застрахованого комерційного автомобіля: зокрема, деформовано капот, бампер, розбито фари. За оцінкою експертів, розмір заподіяних власникові Mercedes збитків склав 370 тис. грн. Саме ця сума й була перерахована страховиком на рахунок автосервісу, де здійснюється ремонт вантажівки.

Нагадаємо, згідно з даними рейтингу авторитетного профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує утримувати лідируючі позиції на ринку автострахування України. Зокрема, за результатами діяльності вітчизняних страховиків за І півріччя, СГ «ТАС» посідає третє місце на ринку за обсягом продажів полісів обов‘язкової та добровільної «автоцивілки», входить в ТОП-10 найкращих з кращих на ринку КАСКО та традиційно очолює рейтинг страхових компаній, які працюють на ринку «Зеленої картки».