СГ «ТАС» виплатила 1,9 млн грн за знищений Mercedes

СГ «ТАС» виплатила 1,9 млн грн за знищений Mercedes

Чергову велику виплату здійснила напередодні Нового року Страхова група «ТАС» - страхове відшкодування в розмірі 1,9 млн грн було перераховано власникові застрахованого за договором «Зелений коридор» автомобіля Mercedes GL 350. Дорогий позашляховик було знищено внаслідок пожежі.

Прокинувшись рано-вранці, клієнт СГ «ТАС» побачив, що його авто, припарковане ввечері на стоянці біля будинку, палає. Надзвичайна подія сталася на початку грудня в районному центрі Київської області. Попри всі зусилля пожежних, врятувати машину так і не вдалося. Тож Страхова група «ТАС», визнавши подію страховою, оперативно виплатила власникові Mercedes належне за договором страхове відшкодування. Підкреслимо, що весь процес врегулювання збитку зайняв лише три тижні від дати повідомлення про настання страхового випадку.

Слід зазначити, що основними перевагами договору КАСКО «Зелений коридор», окрім безпрецедентно стислих строків здійснення страхових виплат, є «нульова» франшиза, визначення розміру матеріального збитку на підставі рахунків СТО, оптимальне страхове покриття та розширена територія дії договору, а також цілі низка корисних та цікавих опцій для автовласників.

Нагадаємо, згідно з останніми даними профільного рейтингу Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції на ринку автострахування України. Так, СГ «ТАС» посідає друге місце на ринку обов‘язкової та добровільної «автоцивілки», входить в десятку найпотужніших страховиків на ринку КАСКО та традиційно очолює рейтинг страхових компаній, що працюють на ринку «Зеленої картки».