СГ «ТАС» виплатила понад 562 тис. грн за договором КАСКО

СГ «ТАС» виплатила понад 562 тис. грн за договором КАСКО

Лише два тижні знадобилося СГ «ТАС» для врегулювання справи із застрахованим за договором «Правильне КАСКО» Mercedes і виплати його власникові належного страхового відшкодування в сумі понад півмільйона гривень.

Страхова подія з застрахованим Mercedes CLS 350 сталася на Житомирщині. На трасі інший учасник дорожнього руху на автомобілі Chery несподівано почав маневрувати, намагаючись змінити смугу. В результаті невдалих маневрів він в‘їхав у відбійник, після чого його автівку відкинуло на смугу, якою рухався клієнт СГ «ТАС». Внаслідок зіткнення Mercedes отримав суттєві пошкодження, зокрема, передньої частини: так, було деформовано кришку капота, решітку радіатора, розбито фари тощо.

Загальна сума збитків власника CLS 350 в результаті ДТП за висновком експертів склала 562 648 грн. Саме цю суму Страхова група «ТАС» й перерахувала в якості страхового відшкодування на рахунок фірмового автосервісу, де здійснюватиметься ремонт застрахованої автівки.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» було розроблено спеціалістами СГ «ТАС», виходячи з тенденцій ринку та реальних потреб автовласників. Головними особливостями продукту є мінімум виключень зі страхового покриття та оптимальні строки здійснення страхових виплат – 15 днів за всіма випадками, крім знищення та незаконного заволодіння авто, за якими відшкодування виплачується страховиком в термін до 25 робочих днів.