Вересневі виплати СГ «ТАС» за договорами КАСКО та полісами «автоцивілки» перевищили 16,72 млн грн

Вересневі виплати СГ «ТАС» за договорами КАСКО та полісами «автоцивілки» перевищили 16,72 млн грн

Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику виплат за перший осінній місяць 2017 року. Так, згідно з офіційними даними страховика, впродовж вересня СГ «ТАС» відшкодувала своїм клієнтам за договорами страхування наземного транспорту 6 529 960,75 грн. Водночас виплати за полісами обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників сягнули позначки 10 199 893,01 грн.

Найбільші виплати у вересні було здійснено за договорами КАСКО. Зокрема, 638 тис. грн було виплачено власникові вантажного автомобіля Mercedes Actros, який було пошкоджено внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом на Житомирщині.

Ще 370 тис. грн виплатила Страхова група «ТАС» власникові вантажівки MAN, яку також було пошкоджено в результаті зіткнення з іншою автівкою. Аварія сталася на Одещині.

Обидві вантажівки було застраховано за договором «Правильне КАСКО».

Крім того, у вересні Страхова група «ТАС» виплатила страхове відшкодування в розмірі 352 355 грн власникові BMW X6, який було пошкоджено в результаті ДТП, що сталася в Запорізькій області. Водій автомобіля не оцінив належним чином дорожню обстановку та скоїв наїзд на припарковану вантажівку. BMW було також застраховано за договором «Правильне КАСКО».

Водночас страхове відшкодування за легковий автомобіль Mercedes, пошкоджений внаслідок займання, склало 286 989 грн. Надзвичайна подія сталася в Одеській області. Авітвку було застраховано за договором «Зелений коридор».

Нагадаємо, згідно з даними авторитетного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» міцно закріпилася на вершинах рейтингів автостраховиків України. Так, за підсумками І півріччя компанія продовжує лідирувати серед страховиків, що працюють на ринку «Зеленої картки», входить в ТОП-3 на ринку обов‘язкової та добровільної «автоцивілки» та в ТОП-10 на ринку страхування наземного транспорту.