В жовтні СГ «ТАС» виплатила за договорами КАСКО та полісами «автоцивілки» понад 19,78 млн грн

В жовтні СГ «ТАС»  виплатила за договорами КАСКО та полісами «автоцивілки» понад 19,78 млн грн

Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за жовтень. Так, лише за полісами «автоцивілки» впродовж другого осіннього місяця страховиком було здійснено відшкодувань потерпілим на загальну суму 12 601 905,17 грн. Водночас обсяг страхових виплат за договорами КАСКО за жовтень досяг 7 178 399,64 грн.

Найкрупніші виплати СГ «ТАС» традиційно припали на договори страхування наземного транспорту. Зокрема, 423 678 грн виплатила компанія за ремонт пошкодженого в ДТП вантажного автомобіля DAF, застрахованого за договором «Правильне КАСКО». Водій вантажівки не впорався з керуванням, внаслідок чого авто в‘їхало в кювет. Аварія сталася на Кіровоградщині.

В свою чергу, за пошкоджений в результаті займання автомобіль Subaru Forester СГ «ТАС» виплатила страхове відшкодування в розмірі 385 903 грн. Страхова подія сталася в Черкасах. Автомобіль було застраховано за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок».

Серед інших великих виплат жовтня також варто відзначити відшкодування в розмірі 361 000 грн, яке СГ «ТАС» виплатила за пошкоджений внаслідок дорожньо-транспортної пригоди Land Rover. Під час руху в позашляховик в‘їхав інший автомобіль, через що машина страхувальника компанії влетіла у відбійник. Аварія із застрахованим за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» автомобілем сталася в Києві.

Нагадаємо, згідно з даними авторитетного журналу «Бізнес», Страхова група «ТАС» продовжує утримувати лідируючі позиції на ринку страхування України. Зокрема, в рейтингу найкращих з кращих автостраховиків країни СГ «ТАС» за підсумками І півріччя поточного року посіла почесне третє місце.