СГ «ТАС» виплатила чверть мільйона гривень за договором КАСКО

СГ «ТАС» виплатила чверть мільйона гривень за договором КАСКО

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» - 249 063 грн було відшкодовано клієнту компанії, власнику автомобіля Land Rover.

Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований в СГ «ТАС» позашляховик, сталася в середмісті столиці. На крутому узвозі водій Land Rover не впорався з керуванням, не розрахував безпечну швидкість руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автівкою, що рухалася попереду. В результаті ДТП позашляховик отримав пошкодження передньої частини кузову, бамперу та фар.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком й прийняла рішення про виплату страхового відшкодування у розмірі заподіяних страхувальникові збитків.

Додамо, що позашляховик було застраховано СГ «ТАС» за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО». Відповідно до умов програми страховик в мінімальний термін врегулював страхову подію, перерахувавши належне відшкодування на рахунок СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автомобіля для його якнайшвидшого його повернення в робочий стан.

Зазначимо, що програма «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування, передбачає розширене страхове покриття, в тому числі покриття ризику гідроудару, пошкодження шин, дисків та державних номерних знаків. Серед беззаперечних переваг програми також варто відзначити прискорену виплату страхового відшкодування, що здійснюється в термін до п’яти робочих днів.