Виплата СГ «ТАС» за договором КАСКО перевищила 420 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за договором КАСКО перевищила 420 тис. грн

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль DAF, сталася в місті Олександрія на Кіровоградщині.

Водій тягача не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль з‘їхав з дороги та, зачепивши відбійник, злетів у кювет.

Внаслідок аварії водій отримав певні травми та потребував госпіталізації, а вантажівка – відповідно, серйозного ремонту. За висновком експертів, коштуватиме відновлення автомобіля 423 678 грн. Саме цю суму й перерахувала Страхова група «ТАС» на рахунок автосервісу, виконуючи свої зобов‘язання за укладеним з клієнтом договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, за три квартали поточного року Страхова група «ТАС» загалом виплатила за укладеними договорами 255,84 млн грн відшкодувань, з яких 85% припало на договори автострахування. Зокрема, за полісами обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників потерпілим було відшкодовано 88,45 млн грн, за полісами «Зелена картка» - 67,11 млн грн. На третьому місці в портфелі виплат страховика – договори КАСКО, за якими впродовж дев‘яти місяців було відшкодовано 61,94 млн грн.