СГ «ТАС» виплатила 400 тис. грн за договором КАСКО

СГ «ТАС» виплатила 400 тис. грн за договором КАСКО

Чергову велику виплату минулого тижня здійснила Страхова група «ТАС»: 400 тис. грн було перераховано власникові кросовера Kia Sportage, застрахованого за договором «Зелений коридор».

Дорожньо-транспортна пригода, в якій було пошкоджено авто, сталася на Черкащині. На слизькій після дощу дорозі в Кіа на чималій швидкості врізався автомобіль ВАЗ, в результаті чого автомобіль клієнта СГ «ТАС» отримав значні пошкодження кузова.

Визнавши подію страховою та оцінивши суму завданих власникові кросовера збитків, Страхова група «ТАС» оперативно здійснила виплату належного страхового відшкодування.

Нагадаємо, за підсумками минулого року загальний обсяг страхових виплат СГ «ТАС», що є одним з безперечних лідерів ринку страхування України, склав 371,34 млн грн. При цьому найбільша частка в портфелі виплат страховика – понад 83,8% – припала на договори автострахування. Зокрема, за полісами обов‘язкової «автоцивілки» СГ «ТАС» впродовж року було відшкодовано потерпілим 128,28 млн грн. Відповідно, сума відшкодувань за полісами «Зелена картка» за підсумками 2017 року склала 95,39 млн грн. В свою чергу, за договорами страхування КАСКО СГ «ТАС» виплатила своїм клієнтам 87,52 млн грн.