За ремонт вантажівки Scania СГ «ТАС» заплатила понад 230 тис. грн

За ремонт вантажівки Scania СГ «ТАС» заплатила понад 230 тис. грн

Чергову велику виплату минулого тижня здійснила Страхова група «ТАС» - 230 275 грн страхового відшкодування перерахував страховик СТО, де ремонтуватиметься застрахований вантажний автомобіль Scania.

Аварія за участю вантажівки сталася в Херсоні: водій Scania не врахував дорожню обстановку та під час руху зачепив автомобіль ВАЗ, що рухався назустріч. Внаслідок ДТП було пошкоджено водійську кабіну вантажівки.
Визнавши подію страховою та виконуючи свої зобов‘язання за укладеним договором КАСКО, Страхова група «ТАС» оперативно здійснила виплату належного страхового відшкодування, таким чином пришвидшивши початок ремонтно-відновлювальних робіт.

Загалом за десять місяців поточного року СГ «ТАС» було виплачено клієнтам та потерпілим 291,66 млн грн, що на 39,6% перевищує обсяг відшкодувань, виплачених впродовж січня – жовтня минулого року. Зокрема, за полісами обов‘язкової «автоцивілки» Страховою групою «ТАС» було відшкодовано 100,18 млн грн збитків, за полісами «Зелена картка» - 76,68 млн грн. За договорами КАСКО за десять місяців 2017 року було відшкодовано 69,35 млн грн.