Лише за договорами КАСКО та полісами «автоцивілки» СГ «ТАС» виплатила в листопаді понад 21,68 млн грн

Лише за договорами КАСКО та полісами «автоцивілки» СГ «ТАС» виплатила в листопаді понад 21,68 млн грн

Страхова група «ТАС» оприлюднила дані щодо страхових виплат, здійснених впродовж останнього осіннього місяця. Так, згідно зі статистикою страховика, лише за полісами обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників в листопаді було відшкодовано потерпілим 13 696 716,81 грн. Водночас за договорами страхування наземного транспорту було виплачено 7 992 097,76 грн.

Найбільші виплати компанії традиційно припали на договори КАСКО. Так, відшкодування в розмірі 818 487 грн виплатила наприкінці місяця СГ «ТАС» власникові викраденого невідомими особами позашляховика Land Cruiser Prado. Надзвичайна подія сталася у Луцьку.

В свою чергу, страхова виплата за пошкоджений внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом застрахований автомобіль Mercedes CLS 350 склала 562 648 грн. Аварія сталася на Житомирщині. На трасі інший учасник дорожнього руху внаслідок невдалих маневрів на дорозі в‘їхав у відбійник, після чого його автівку відкинуло на смугу, якою рухався Mercedes. Внаслідок ДТП було пошкоджено передню частину застрахованої автівки, чим її власникові було завдано збитків більше ніж на півмільйона гривень. Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом, Страхова група «ТАС» в найкоротший термін виплатила належне страхове відшкодування, прискоривши таким чином початок ремонтних робіт для найшвидшого відновлення авто.

Серед інших великих виплат страховика, здійснених в листопаді, варто відзначити відшкодування збитків в розмірі 370 000 грн, яке було перераховано власникові вантажного автомобіля Mercedes, пошкодженого в ДТП. Аварія сталася на автотрасі Одеса – Миколаїв. Під час руху у вантажівки лопнула передня підвіска, водій втратив контроль над машиною, і її занесло на зустрічну смугу, якою рухалась фура Volvo. Внаслідок зіткнення вантажних автомобілів було пошкоджено кабіну застрахованого Mercedes.

Додамо, що всі три автомобілі було застраховано СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».