Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений Audi перевищила 224 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений Audi перевищила 224 тис. грн

Аварія, в якій було пошкоджено Audi А4, сталася на одному з найжвавіших проспектів Києва.

Клієнтка СГ «ТАС» за кермом свого авто не впоралась з керуванням, різко загальмувала, в результаті чого в Audi врізався автомобіль Opel Omega, що рухався позаду. При цьому автівка страхувальниці влетіла в дорожню перешкоду.

Внаслідок ДТП в А4 було пошкоджено обидва бампери, фари, деформовано кришки багажнику та капоту.
За висновком експертів, розмір збитків страхувальниці СГ «ТАС», спринених аварією, сягнув 224 149 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов‘язань за договором і виплатив страховик, перерахувавши кошти за ремонт Audi А4.
Додамо, що автомобіль було застраховано СГ «ТАС» за договором КАСКО «Зелений коридор».

Головними особливостями зазначеного договору страхування наземного транспорту є покриття максимального набору страхових ризиків, «нульова» франшиза, компенсація за необхідності, обумовленої настанням страхового випадку, витрат на готель, евакуатор тощо. При цьому строки страхових виплат за договором – безпрецедентні: п‘ять робочих днів за всіма випадками, що врегульовуються без довідок компетентних органів, 25 днів – в разі знищення чи викрадення транспортного засобу та 10 днів – у всіх інших випадках. Додамо, що виплати в розмірі до 5% від страхової суми, а також виплати за страховими випадками, пов‘язаними з пошкодженням скляних елементів, освітлювальних приборів та лакофарбового покриття, здійснюються без надання документів компетентних органів.