СГ «ТАС» уклала договір перестрахування з John Hancock Life Insurance Company

СГ «ТАС» уклала договір перестрахування з John Hancock Life Insurance Company

Страхова група «ТАС» уклала договір перестрахування з американською страховою компанією John Hancock Life Insurance Company («Джон Генкок Лайф»), що входить до числа найбільших перестраховиків не лише США, а й світу.

Договором передбачено перестрахування ризиків за договорами групового медичного страхування співробітників.
Варто зазначити, що John Hancock Life Insurance Company є справжньою легендою світового страхового ринку, що вже понад сторіччя користується репутацією стабільного та чесного перестраховика, якому довіряють в усіх країнах світу. Що, власне, підтверджують і відповідні рейтинги – зокрема, присвоєння оцінки S&P «AA».

До складу John Hancock Life Insurance Company входить міжнародний страховий пул International Group Program (ІGP), що об’єднує 830 компаній та має свої представництва у 80 країнах світу. IGP – це інструмент оптимізації програм страхування персоналу для великих міжнародних корпорацій, що є лідером в галузі управління соціальними програмами, визнаний світом за гнучкий підхід та високу якість обслуговування клієнтів.

На сьогодні International Group Program (ІGP) визнано найбільшою мережею об’єднань як за кількістю клієнтів та представництв, так і за обсягом премій.

Слід додати, що в ІGP досить прискіпливо підходять до вибору своїх партнерів: кожен з них має відповідати найвищим стандартам IGP Network Service з точки зору фінансової стабільності, провідних позицій на ринку та конкурентоздатності цін. При виборі мережевих партнерів менеджмент IGP проводить серйозне дослідження, оцінюючи кожну компанію за рівнем фінансової стійкості, якістю андерайтингу та сервісу.

Сама ж John Hancock Life Insurance Company входить до фінансової корпорації Manulife, що є однією з найбільших в світі фінансових компаній.