Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений Jaguar перевищила 315 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений Jaguar перевищила 315 тис. грн

Страховий випадок із автомобілем Jaguar, застрахованим СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО», стався в Харкові.
Повертаючи ліворуч з головної дороги, водій застрахованого автомобіля не переконався у безпечності маневру та відсутності перешкод для його виконання, внаслідок чого допустив зіткнення із ЗАЗ Sens, що виїжджав в зустрічному напрямку. В результаті аварії пошкоджено було обидві автівки, зокрема в Jaguar було деформовано переднє ліве крило та капот, розбито решітку радіатора.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховою подією та відшкодувала клієнтові заподіяні йому збитки. Сума виплати склала 315197 грн.

Нагадаємо, як свідчать рейтинги профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції на ринку автострахування, збільшуючи обсяги як залучених платежів, так і відшкодувань за укладеними договорами страхування. Так, за статистикою, щоденний обсяг виплат страховика наразі складає в середньому 2,88 млн грн, з яких 2,34 млн грн припадають на відшкодування з обов’язкової «автоцивілки», полісів «Зелена картка» та договорів КАСКО.

Залишається додати, що за підсумками І кварталу Страхова група «ТАС» посіла перше місце серед страховиків країни, які працюють на ринку ОСЦПВ, а також очолила рейтинг страхових компаній, представлених на ринку добровільної «автоцивілки». Крім того, компанія стала лідером за обсягом виплат за полісами «Зелена картка» та увійшла в ТОП-10 найбільших страховиків України в сегменті КАСКО.