Виплата СГ «ТАС» за згорілий автомобіль VW склала 490 тисяч гривень

Виплата СГ «ТАС» за згорілий автомобіль VW склала 490 тисяч гривень

За статистикою правоохоронців, за перші три місяці поточного року в Україні було зафіксовано 673 випадки пошкодження або знищення майна, з яких 225 – шляхом підпалу. При цьому дедалі частіше від дій підпалювачів потерпають і автомобілісти.

Один з таких прикрих випадків стався нещодавно на Івано-Франківщині. Клієнт Страхової групи «ТАС», власник автомобіля VW Passat 2015 року випуску, повернувшись ввечері з роботи, як завжди, залишив свою машину припаркованою біля будинку. А на світанку чоловіка розбудив телефонний дзвінок – сусіди повідомили, що його автівка палає. Незважаючи на всі зусилля пожежних, які прибули на виклик, авто за цей час встигло майже повністю вигоріти. В свою чергу, співробітники служби з надзвичайних ситуацій, яких також було викликано на місце інциденту, оглянувши місце події, дійшли висновку, що мав місце підпал.

Та поки поліція розшукує зловмисників, Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію страховою та виконала свої зобов’язання за укладеним договором страхування, перерахувавши клієнтові належне відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума виплати склала 490 тисяч гривень.

Додамо, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, вказана програма передбачає розширене страхове покриття, VIP-сервіс, прискорену страхову виплату, а також низку інших корисних та цікавих для автомобілістів опцій.

Загалом договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять різних програм, розроблених спеціалістами СГ «ТАС» з урахуванням потреб та побажань різних сегментів автовласників щодо страхового захисту транспортних засобів. Мінімальний тариф за договором становить 0,99%.