Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений Mercedes перевищила 1,36 млн грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений Mercedes перевищила 1,36 млн грн

Рання весна – завжди складний час для автовласників. Кількість автівок на вулицях збільшується щодня, сніг на дорогах подекуди сходить разом з асфальтом, та й погода своєю мінливістю додає клопотів та не дозволяє розслабитися: нічний «мінус» на стовпчиках термометра змінюється хорошим «плюсом» вдень, яскраве сонце – проливним дощем, що раптом переходить в мокрий сніг, перетворюючи дорожнє покриття на слизьке місиво, їзда по якому подібна екстриму.

Саме несприятливі погодні умови стали причиною аварії, в якій було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» за договором «Правильне КАСКО» автомобіль Mercedes GL350. Інцидент стався в Івано-Франківській області. На слизькій після дощу трасі машину понесло, водій втратив над нею контроль, не впоравшись з керуванням, не зміг втримати її на дорозі, внаслідок чого позашляховик з’їхав на узбіччя та врізався в дерево. В результаті аварії автомобіль зазнав суттєвих пошкоджень кузова. Зокрема, було пошкоджено обидва передні крила та капот, деформовано бампер, розбито блок-фари та решітку радіатора.

Як засвідчила експертиза, розмір збитків, заподіяних автовласникові внаслідок аварії, сягнув 1366322 грн.
Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про настання страхового випадку, що може бути визнаний страховим, оперативно почала вивчення обставин пригоди. За результатами розслідування інциденту подію було визнано страховою і Страхова група «ТАС» врегулювала збиток, перерахувавши потерпілому автовласникові належне за договором страхове відшкодування.