СГ «ТАС» очолила рейтинг страховиків у десяти регіонах країни

СГ  «ТАС» очолила рейтинг страховиків у десяти регіонах країни

Згідно з рейтингами авторитетного видання Insurance TOP, за підсумками роботи в І кварталі Страхова група «ТАС» увійшла в ТОП-5 страховиків в 21 регіоні країни з 24-х. При цьому в 10 областях України компанія посіла перше місце на місцевому страховому ринку.

Так, обсяг залучених платежів у Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Миколаївській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій та Черкаській областях забезпечив СГ «ТАС» переконливу перемогу в регіональних «перегонах» страховиків. При цьому розрив між лідером рейтингу та страховиком, що посів другу сходинку, в деяких регіонах був чималим. Зокрема, на Волині сума надходжень СГ «ТАС» за січень – березень на 40% більше аналогічного показника у найближчого конкурента, на Черкащині – на 50,6%, на Хмельниччині – на 85,3%. А ось на Миколаївщині обсяг залучених СГ «ТАС» платежів в 2,4 рази перевищив суму платежів «срібного призера» рейтингу. В свою чергу, на Житомирщині компанія залучила в 2,83 рази більше платежів, аніж страховик, який посів другу сходинку рейтингу.  Але справжній рекорд встановила Страхова група «ТАС» на Тернопільщині, де за обсягом платежів в 3,76 рази «обійшла» найближчого конкурента!

Водночас на Закарпатті та Донеччині СГ «ТАС» посіла другу сходинку в регіональному рейтингу. Почесне «срібло» виборола компанія і на Чернігівщині, де за підсумками перших трьох місяців минулого року посідала третє місце.  Третьою за обсягом залучених впродовж вказаного періоду премій стала Страхова група «ТАС» на Львівщині, де покращила свої позиції, піднявшись з четвертого місця, яке посіла за підсумками І кварталу минулого року.

Відповідно, на Полтавщині та Рівненщині компанія посіла четверте місце. І замкнула п’ятірку лідерів місцевого регіонального ринку СГ «ТАС» у Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях. П’яту сходинку рейтингу посіла компанія і на Харківщині, де ще рік тому посідала шосте місце.