СГ «ТАС» вчергове стала переможцем Національної премії Insurance TOP

СГ «ТАС» вчергове стала переможцем Національної премії Insurance TOP

17 квітня в Києві пройшла щорічна церемонія нагородження лауреатів Національної премії журналу Insurance TOP – страховиків, які за підсумками минулого року досягли найвищих показників в своїй діяльності.

Отже, як свідчать рейтинги, оприлюднені  виданням, Страхова група  «ТАС» продовжує стрімко збільшувати свою частку ринку та активно зміцнює лідерські позиції серед найкращих з кращих страховиків країни. Так, СГ «ТАС» очолила рейтинг страхових компаній, які працюють на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.  Крім того, компанія стала першою за обсягом виплат за полісами «Зелена картка» та здобула почесну «бронзу» на ринку добровільної  «автоцивілки».  Водночас на ринку КАСКО Страхова група «ТАС» продовжує утримувати восьму місце.

Втім, провідні позиції СГ «ТАС» посідає на лише в сегменті автострахування.  Так, за даними Insurance TOP, компанія займає четверту сходинку в рейтингу страховиків, що працюють на ринку туристичного страхування.  В цілому на ринку особистого страхування торік СГ «ТАС» покращила свої позиції, увійшовши до «п’ятірки» лідерів ринку страхування на випадок хвороби та до ТОП-10 на ринку добровільного медичного страхування.

Загалом за обсягом чистих страхових премій Страхова група «ТАС» посіла третє місце серед найбільших страховиків країни, замкнувши ТОП-3 компаній, які протягом минулого року залучили понад 1 млрд чистих платежів. Третє місце також посіла компанія і за розміром свого гарантійного фонду. Водночас за обсягом власного капіталу, страхових резервів та здійснених за рік страхових виплат СГ «ТАС» посіла четверте місце.