СГ «ТАС» вчергове підтвердила безперечне лідерство на ринках ОСЦПВ та «Зеленої картки»

СГ «ТАС» вчергове підтвердила безперечне лідерство на ринках ОСЦПВ та «Зеленої картки»

За даними останніх рейтингів профільного видання Insurance TOP, за підсумками 2019 року Страхова група «ТАС» вчергове очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Крім того, СГ «ТАС» з величезним відривом від найближчого конкурента посіла перше місце на ринку страхування «Зелена картка»: так, обсяг надходжень компанії за результатами року на 40,5% перевищує суму премій, залучених страховиком, який став другим у вказаному сегменті.

В свою чергу, в рейтингу компаній, що працюють на ринку добровільної «автоцивілки», СГ «ТАС» посіла другу сходинку, тоді як за підсумками позаминулого року була третьою. Покращила свої позиції компанія і на ринку страхування наземного транспорту: обсяг залучених за договорами КАСКО платежів забезпечив СГ «ТАС» сьоме місце серед найбільших страховиків країни проти восьмого за результатами 2018-го.

Зміцнює свої позиції Страхова група «ТАС» і в сегменті особистого страхування. Так, компанія посіла шості позиції в ТОП-30 на ринку страхування на випадок хвороби та в ТОП-25 на ринку страхування медичних витрат (туристичного страхування). Зросли рейтингові показники компанії і в галузі добровільного медичного страхування та страхування від нещасних випадків: 9 та 8 місця у 2019-му проти 10 та 14 позицій у 2018-му відповідно.

Крім того, СГ «ТАС» увійшла в ТОП-10 компаній, що працюють на ринку страхування від вогню, обов’язкового страхування цивільної авіації та страхування сільськогосподарської продукції.

Загалом за обсягом залучених премій – і валових, і чистих – Страхова група «ТАС» посіла третє місце на ринку, продемонструвавши за підсумками року колосальний приріст. Цікаво, що за показником прямого страхування СГ «ТАС» також увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків країни, хоча ще рік тому посідала п‘яту сходинку у відповідній рейтинговій таблиці. Додамо, що за сумою виплачених протягом минулого року страхових відшкодувань Страхова група «ТАС» також посіла третє місце – проти четвертого за результатами 2018-го.

Залишається додати, що за показниками обсягу гарантійного фонду та сформованих страхових резервів СГ «ТАС» входить в ТОП-3 компаній на страховому ринку України.