СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку за обсягом премій від фізичних осіб

СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку за обсягом премій від фізичних осіб

Авторитетне видання Insurance TOP підвело підсумки роботи вітчизняного страхового ринку за 9 місяців 2018 року.

Отже, згідно з оприлюдненими даними, Страхова група «ТАС» стала срібним призером страхового ринку за обсягом страхових платежів, отриманих від фізичних осіб. Так, протягом дев’яти місяців поточного року за договорами страхування, укладеними з приватними особами, СГ «ТАС» залучила 650240 тис. грн премій, що забезпечило компанії друге місце у відповідному рейтингу.
В свою чергу, за обсягом чистих платежів, залучених протягом вказаного періоду, Страхова група «ТАС» посіла третє місце, тоді як рік тому займала четверту сходинку у рейтинговій таблиці.

Взагалі, як свідчать рейтинги видання Insurance TOP, за рік компанія здійснила справжній прорив в продажах. Зокрема це стосується сегменту автострахування.

Так, за результатами січня – вересня Страхова група «ТАС» стала беззаперечним лідером ринку обов’язкової «автоцивілки», тоді як рік тому займала друге місце у відповідному рейтингу. Водночас обсяг надходжень, залучених за полісами добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, забезпечив компанії друге місце у рейтинговій таблиці.

Покращила свої показники компанія і на ринку КАСКО: за рік СГ «ТАС» здолала чергову сходинку в рейтингу та за підсумками трьох кварталів 2018 року посіла восьме місце серед лідерів ринку страхування наземного транспорту.

Зміцнила свої позиції компанія і в сегменті особистого страхування. Так, за даними Insurance TOP, на ринку туристичного страхування за результатами дев’яти місяців Страхова група «ТАС» посіла четверте місце, а на ринку добровільного медичного страхування – десяте проти дванадцятого за підсумками звітного періоду минулого року. Четверте місце Страхова група «ТАС» посіла також на ринку страхування на випадок хвороби, хоча рік тому займала шостий рядок у відповідній рейтинговій таблиці.
На ринку авіаційного страхування СГ «ТАС» за результатами січня – вересня посіла сьоме місце, а на ринку страхування сільськогосподарської продукції – одинадцяте, тоді як рік тому займала тринадцяте.

Обсяг страхових виплат, здійснених Страховою групою «ТАС» протягом дев’яти місяців, забезпечив компанії четверте місце по ринку за вказаним показником. Крім того, четверте місце СГ «ТАС» посіла за розміром гарантійного фонду. За показником власного капіталу компанія зайняла шосте місце, за розміром активів – сьоме.