СГ «ТАС» – безперечний лідер ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки»

СГ «ТАС» – безперечний лідер ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки»

За підсумками І кварталу Страхова група «ТАС» очолила рейтинг страховиків, якій працюють  на ринку і обов’язкової, і добровільної «автоцивілки».

Про це свідчать найсвіжіші дані спеціалізованого видання Insurance TOP. Отже, за інформацією видання, Страхова група «ТАС» за перші три місяці поточного року суттєво зміцнила свої позиції на ринку автострахування України, додавши до свого лідерства на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників ще й перше місце на ринку добровільного страхування відповідальності власників наземних транспортних засобів.  При цьому обсяг залучених СГ «ТАС»  платежів за договорами добровільного  страхування цивільно-правової відповідальності автовласників на 55% перевищує аналогічний показник найближчого конкуренту!

Традиційно гідне місце посіла Страхова група «ТАС» і на ринку страхування наземного транспорту, увійшов до ТОП-10 страховиків КАСКО.

Втім, провідні позиції СГ «ТАС» посідає не лише в галузі автострахування. Так, в рейтингу страхових компаній, що працюють на ринку страхування медичних витрат виїжджаючих за кордон, компанія посіла почесне п’яте місце. Водночас обсяг платежів, залучених за договорами страхування на випадок хвороби, забезпечив Страховій групі «ТАС» восьме місце у відповідній рейтинговій таблиці. Восьму сходинку рейтингу посіла компанія і серед страховиків, що здійснюють страхування сільськогосподарської продукції.

В цілому за обсягом чистих страхових премій Страхова група «ТАС» за підсумками січня – березня посіла третє місце серед провідних страховиків країни, а за сумою виплат – четверте.

Четверте місце посіла СГ «ТАС» і за розміром гарантійного фонду, а також  обсягом резервів. За розміром власного капіталу компанія посіла п’яту сходинку, за розміром активів – шосту.