За дві пошкоджені вантажівки СГ "ТАС" виплатила понад 585 тис. грн

За дві пошкоджені вантажівки СГ "ТАС" виплатила понад 585 тис. грн

Одразу дві страхові події з вантажними автомобілями нещодавно врегулювала Страхова група "ТАС", виплативши за ними сумарно 585 743 грн.
Аварія із застрахованою Страховою групою "ТАС" вантажівкою MAN сталася на Одещині. На слизькій після дощу трасі водієві великовантажного автомобіля не вдалося втримати машину, внаслідок чого її занесло на сусідню смугу, де вона причепом зачепила припарковане там авто.

Згідно з висновками експертів, сума збитків, завданих власнику вантажного автомобіля внаслідок пошкодження транспортного засобу, сягнула 330 тис. грн.

За аналогічних обставин сталася аварія і з іншим застрахованим СГ "ТАС" вантажним автомобілем. ДТП сталася в Польщі. Водій вантажівки Scania не встиг вчасно зорієнтуватися, коли автомобіль VW, що їхав перед ним, почав різко гальмувати. Внаслідок зіткнення було пошкоджено передню частину машини, розбито скляні елементи. В даному випадку розмір заподіяних власникові застрахованого транспортного засобу збитків склав 255 743 грн.

СГ "ТАС", вивчивши обставини обох подій, визнала їх страховими та прийняла рішення про виплату належних за укладеними договорами страхування відшкодувань.

Додамо, що обидва автомобілі було застраховано за договором "Правильне КАСКО".
Нагадаємо, Страхова група "ТАС" вже впродовж багатьох років утримує позиції одного з лідерів ринку автострахування України. Лінійка компанії включає в себе значний перелік продуктів для автовласників, розроблених з урахуванням їхніх реальних потреб та вимог до страхового захисту.