Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку MAN склала 700 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку MAN склала 700 тис. грн

Учасниками дорожньо-транспортної пригоди, в якій було пошкоджено застрахований в СГ «ТАС» сідловий тягач MAN, стали дві вантажні автомобілі.

Під час руху трасою на Херсонщині у однієї з вантажівок несподівано відірвався причеп та, відлетівши на кілька десятків метрів, зачепив MAN, що їхав позаду. Внаслідок зіткнення було серйозно пошкоджено водійську кабіну тягача, розбито вітрове скло, деформовано капот, бампер, крила.

За висновком експертів, загальний збиток власника застрахованого за договором «Правильне КАСКО» вантажного автомобіля, заподіяний в результаті аварії, склав 700 000 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування й виплатила СГ «ТАС» своєму клієнтові.

Нагадаємо, за статистикою, обсяг виплат Страхової групи «ТАС» за підсумками восьми місяців поточного року сягнув 348,66 млн грн, з яких 294,82 млн грн було відшкодовано за договорами автострахування. Зокрема, за полісами обов'язкової «автоцивілки» було виплачено 123,15 млн грн, за полісами «Зелена картка» - 92,13 млн грн. Сума відшкодувань компанії за договорами КАСКО за звітний період склала 79,54 млн грн.