СГ «ТАС» виплатила понад 381 тис. грн за «Зеленою карткою»

СГ «ТАС» виплатила понад 381 тис. грн за «Зеленою карткою»

Страхова група «ТАС», незмінний лідер ринку «Зеленої картки» в Україні, днями здійснила чергову велику виплату страхового відшкодування. Так, 381 057 грн було перераховано страховиком за лікування потерпілого в ДТП, що сталася з вини клієнта компанії під час його поїздки до Великобританії.

Перебуваючи у тривалому відрядженні за кордоном, страхувальник, чия цивільна відповідальність була застрахована СГ «ТАС», скоїв наїзд на пішохода. Зважаючи на отримані травми, потерпілого було госпіталізовано.

Страхова група «ТАС», виконуючи свої зобов‘язання за полісом «Зелена картка», максимально оперативно здійснила страхову виплату, відшкодувавши вартість медичних послуг, наданих потерпілій особі.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» з 2013 року очолює рейтинг страховиків, що працюють на ринку «Зеленої картки» в Україні. Так, за даними профільного видання Insurance TOP, за перші три квартали минулого року СГ «ТАС» було залучено за даними полісами 184 687,8 тис. грн платежів, що більш ніж на 54% перевищує аналогічний показник страховика, що посів другу сходинку в рейтинговій таблиці. Обсяг страхових відшкодувань компанії за той же період за полісами «Зелена картка» склав 67 111,3 тис. грн, що також є найвищим показником на ринку та майже на 37% перевищує суму страхових виплат, здійснених компанією, що посіла друге місце в рейтингу.