За пошкоджений в пожежі Lexus СГ «ТАС» виплатила 784 тис. грн

За пошкоджений в пожежі Lexus СГ «ТАС» виплатила 784 тис. грн

В Україні дедалі частішають випадки підпалів автомобілів. Принаймні, про це свідчить статистика страхових компаній, які виплачують чималі страхові відшкодування за пошкоджені внаслідок пожеж транспортні засоби.

Так, Страхова група «ТАС» днями здійснила чергову велику страхову виплату за пошкоджений у вогні автомобіль Lexus LX570. В рамках своїх зобов‘язань за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» страховик відшкодував своєму клієнтові заподіяні страховою подією збитки в розмірі 784 тис. грн.

Надзвичайна подія сталася в Тернополі. Залишивши дороге авто на ніч на парковці, його власник аж ніяк не міг очікувати, що вже за кілька годин йому доведеться викликати пожежних. За висновком поліцейських, що прибули на місце пригоди, найвірогіднішою причиною пожежі є підпал. Та поки правоохоронці шукають злочинців, Страхова група «ТАС», визнавши подію страховою, виплатила належне за договором страхове відшкодування.

Залишається додати, що Lexus було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО». Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» є унікальною розробкою спеціалістів СГ «ТАС», що включає в себе п‘ять різних програм страхування КАСКО – з різним наповненням та, відповідно, різної вартості. В залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових статків кожен автовласник може обрати оптимальний рівень страхового захисту для свого «залізного коня» та почуватися впевнено на дорозі.

Зокрема, за програмою «1 зірка» Страхова група «ТАС» забезпечує страховий захист на випадок найбільших збитків – в разі знищення або викрадення транспортного засобу. За програмою «2 зірки» клієнт має право також на отримання відшкодування в разі суттєвих пошкоджень авто, а за програмою «3 зірки» - й в разі дрібних. В свою чергу, автовласники, які обирають програму «4 зірки», отримають також можливість самостійно обрати СТО для ремонту, до того ж, виплата страхового відшкодування здійснюватиметься без надання довідок компетентних органів. Програма «5 зірок» передбачає максимальний страховий захист автомобіля від будь-яких негараздів на дорозі: йдеться про розширене страхове покриття, прискорену виплату страхового відшкодування та низку інших корисних та важливих опцій.