Відшкодування СГ «ТАС» за пошкоджений Land Rover склало 299 тис. грн

Відшкодування СГ «ТАС» за пошкоджений Land Rover склало 299 тис. грн

Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої зазнав пошкоджень застрахований автомобіль, сталася у Львові.

Під час руху в позашляховик клієнта СГ «ТАС» несподівано врізався інший автомобіль, водій якого при здійсненні маневру не врахував дорожню обстановку, результатом чого стало зіткнення. Внаслідок аварії в Land Rover було пошкоджено крило, розбито фари та дзеркало. При цьому загальний обсяг збитків, завданих страхувальнику СГ «ТАС», за висновком експертів, склав 298 919 грн. Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом, Страхова група «ТАС» оперативно та в повному обсязі виплатила йому належне страхове відшкодування, таким чином прискоривши відновлення авто.

Позашляховик було застраховано за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, «ЄвроКАСКО 5 зірок» - унікальний договір страхування наземного транспорту, розроблений фахівцями СГ «ТАС», що включає в себе п‘ять програм автострахування під різні потреби та фінансові можливості автовласників.

Зокрема, програма «1 зірка» захищає автовласників виключно на випадок викрадення або знищення автівки. Програма «2 зірки» передбачає також виплату страхового відшкодування в разі значних пошкоджень авто, а «3 зірки» - й у разі дрібних пошкоджень.

Відповідно, за програмою «4 зірки» клієнти СГ «ТАС» також мають право на отримання страхового відшкодування без надання довідок компетентних органів, до того ж можуть самостійно обрати СТО, де здійснюватиметься ремонт їх авто.

Водночас програма «5 зірок» забезпечує максимальний страховий захист автомобіля. Так, в її рамках страховик гарантує розширене страхове покриття, прискорену виплату відшкодування та низку інших приємних та корисних опцій. Таким чином, в залежності від власних потреб, досвіду за кермом та фінансових ресурсів кожен автовласник має можливість обрати оптимальну для себе програму страхового захисту свого автомобіля в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок», що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування. Додамо, що мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить 0,99%.