Понад 1,1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за викрадений Infinity

Понад 1,1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за викрадений Infinity

Дорогий автомобіль було викрадено невідомими особами в середмісті столиці буквально за лічені хвилини. Вжиті поліцією заходи, спрямовані на пошуки автівки по гарячих слідах, бажаного результату не принесли. Та поки розшукові дії тривають, Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання інциденту страховою подією та виплату своєму страхувальникові належного за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» страхового відшкодування в розмірі 1 107 000 грн.

Авто було застраховано за програмою «5 зірок», що передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків та прискорену виплату страхового відшкодування.

Зауважимо, що в продуктовій лінійці СГ «ТАС» з автострахування договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» посідає особливе місце, адже включає в себе п‘ять різних програм, розрахованих на автовласників з різними потребами в страховому захисті та різними фінансовими можливостями.

Так, страхувальники, які обирають «однозіркову» програму, отримують страховий захист на випадок викрадення або знищення автомобіля. В свою чергу, в разі укладення договору за програмою «2 зірки» страховик покриває також збитки, спричинені суттєвими пошкодженнями застрахованого транспортного засобу, а в разі оформлення договору за програмою «3 зірки» - й збитки внаслідок середніх та дрібних пошкоджень. Водночас клієнти, які надали перевагу «чотиризірковій» програмі, мають право самостійно визначити СТО, де здійснюватиметься ремонт автомобіля, та отримати страхове відшкодування без надання довідок компетентних органів.

Таким чином, в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» кожен автовласник може обрати оптимальну для себе програму страхування за прийнятною ціною. Нагадаємо, що мінімальний страховий тариф за договором складає 0,99%.