СГ «ТАС» виплатила 570 тис. грн за пошкоджену вантажівку

СГ «ТАС» виплатила 570 тис. грн за пошкоджену вантажівку

Страхову виплату в розмірі 570 тис. грн днями перерахувала Страхова група «ТАС» своєму клієнтові – транспортній компанії з Київщини, в якості страхового відшкодування за пошкоджений вантажний автомобіль DAF.

Аварія із застрахованою за договором «Правильне КАСКО» вантажівкою сталася на Вінниччині. На трасу, якою рухався DAF, з другорядної дороги несподівано виїхав велосипедист. Усвідомлюючи, що «зустріч» з важкою машиною може закінчитися для чоловіка трагічно, водій вантажівки, намагаючись уникнути зіткнення, різко вивернув кермо та в’їхав в дерево на узбіччі. Внаслідок ДТП було серйозно пошкоджено передню частину водійської кабіни автомобіля: деформовано капот, бампер, розбито решітку радіатора та фари.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала інцидент страховим випадком та прийняла рішення про виплату власникові застрахованого автомобіля належне за укладеним договором відшкодування.

Нагадаємо, за даними профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції на ринку, в тому числі в сегменті автострахування. Так, залишаючись одним з беззаперечних лідерів ринку «автоцивілки», за І півріччя компанія піднялася в рейтингу провідних страховиків, які працюють на ринку КАСКО, посівши восьму сходинку у відповідній рейтинговій таблиці.