За пошкоджену в пожежі вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад 260 тис. грн

За пошкоджену в пожежі вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад 260 тис. грн

Надзвичайна подія із застрахованим вантажним автомобілем DAF XF95 сталася в Рівненській області. На слизькій після дощу трасі у ваговоз на чималій швидкості врізалася інша велика машина: молоковоз, що рухався зустрічною смугою, занесло на повороті на смугу, якою їхала застрахована Страховою групою «ТАС» вантажівка. Незважаючи на всі зусилля водіїв обох автомобілів, уникнути зіткнення не вдалося. Від потужного удару вантажівка миттєво загорілася і за лічені хвилини полум’я охопило фактично весь кузов автомобіля.

В результаті інциденту власникові вантажівки було заподіяно збитків в розмірі 264900 грн. Саме цю суму і виплатила Страхова група «ТАС» в якості страхового відшкодування за укладеним договором «Правильне КАСКО» своєму клієнтові.

Нагадаємо, за даними авторитетного профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції серед лідерів ринку автострахування. Зокрема, за підсумками січня – вересня 2018 року компанія очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку обов’язкової «автоцивілки», та стала другою на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

Водночас на ринку КАСКО Страхова група «ТАС» посіла восьме місце, тоді як за результатами звітного періоду 2017 року займала дев’ятий рядок у відповідній рейтинговій таблиці.