За три пошкоджені на Одещині автівки СГ «ТАС» виплатила понад 597 тис. грн

За три пошкоджені на Одещині автівки СГ «ТАС» виплатила понад 597 тис. грн

Одразу три великих страхових відшкодування виплатила минулого тижня Страхова група «ТАС» за пошкоджені в Одеській області автомобілі.

Зокрема, 286 989 грн було перераховано власникові застрахованого за договором «Зелений коридор» автомобіля марки Mercedes, який було пошкоджено внаслідок займання. Відпочиваючи на морі, власник авто залишив його на деякий час без нагляду біля пляжу, тож, що спричинило займання, внаслідок якого було серйозно пошкоджено передню частину машини, ще доведеться встановлювати правоохоронцям. Між тим, аби мінімізувати негативні наслідки надзвичайної події для свого клієнта, Страхова група «ТАС» в стислий термін здійснила виплату належного за договором страхового відшкодування.

В свою чергу, ремонт іншого Mercedes, пошкодженого в результаті дорожньо-транспортної пригоди, коштував СГ «ТАС» 135 950 грн. Водій застрахованого також за договором «Зелений коридор» автомобіля не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем Subaru, що рухався попереду.

Страхове відшкодування СГ «ТАС» за іншим страховим випадком, що також мав місце в Одесі, склало 174 600 грн. Застрахований за договором «Правильне КАСКО» автомобіль Ford Kuga було пошкоджено внаслідок зіткнення з автомобілем Opel Astra, що виїхав на червоне світло світлофора. В результаті зіткнення було серйозно пошкоджено передню частину застрахованого в СГ «ТАС» автомобіля.

Нагадаємо, впродовж січня – серпня поточного року Страхова група «ТАС» здійснила страхових відшкодувань на загальну суму 226,97 млн грн, при цьому понад 85% виплат – 193,41 млн грн – припало на договори автострахування. Зокрема, за договорами КАСКО було відшкодовано 54,33 млн грн, за полісами «Зелена картка» - 62,2 млн грн, за полісами обов‘язкової «автоцивілки» - 76,88 млн грн.