СГ «ТАС» виплатила за договором КАСКО понад 246 тис. грн

СГ «ТАС» виплатила за договором КАСКО понад 246 тис. грн

Чергову велику страхову виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: відшкодування в розмірі понад 246 тис. грн було перераховано власникові пошкодженого в ДТП автомобіля Audi Q5.

Застрахований за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» кросовер потрапив в аварію на київському мосту Патона. Водій автомобіля, що рухався перед Q5 в потоці, несподівано різко скинув швидкість, створивши аварійну ситуацію. В свою чергу, водій Audi був вимушений екстрено гальмувати, проте від зіткнення це не врятувало.

В результаті аварії було пошкоджено передню частину кузова застрахованої автівки. При цьому розмір заподіяних страхувальнику збитків склав 246 926 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала страхову подію та в стислий термін виплатила належне відшкодування своєму клієнтові.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» - одна з унікальних розробок спеціалістів СГ «ТАС», спрямована на задоволення потреби в надійному страховому захисті всіх категорій автовласників. Договір включає в себе п‘ять програм страхування – за кількістю «зірок», що відрізняються між собою наповненням та вартістю. Зокрема, страхувальники, що обирають «1 зірку», мають право на отримання страхового відшкодування в разі викрадення або знищення автомобіля. Відповідно, програма «2 зірки» покриває також ризики значних пошкоджень автівки. Програма «3 зірки» забезпечує страховий захист також на випадок середніх та дрібних пошкоджень застрахованого транспортного засобу. Автовласники, які обирають програму «4 зірки», також отримують право самостійно визначити СТО, де здійснюватиметься ремонт автомобіля, а також мають можливість не надавати страховикові довідки компетентних органів. Водночас максимальний страховий захист транспортного засобу забезпечує програма «5 зірок». Йдеться, зокрема, про розширене страхове покриття , прискорену виплату страхового відшкодування, а також великий перелік цікавих та корисних для автовласника опцій.

Таким чином, в рамках одного договору кожен автовласник може підібрати оптимальну страхову програму за прийнятною для себе ціною.