СГ «ТАС» отримала «Фінансовий Оскар» одразу в декількох номінаціях

СГ «ТАС» отримала «Фінансовий Оскар» одразу в декількох номінаціях

Авторитетне видання «Бізнес» оприлюднило результати свого традиційного рейтингу фінансових установ України «Фінансовий Оскар», назвавши найкращих представників банківського, страхового та інвестиційних ринків за підсумками 2017 року.

Нагадаємо, за умовами рейтингування переможці в номінаціях визначались в два етапи. На першому етапі на підставі фінансових показників компаній та їх динаміки складався відповідний short-list. На другому етапі фінансові установи оцінювали незалежні експерти – читачі видання, серед яких, до речі, переважають спеціалісти, компетентні у фінансовій сфері. Тож в основі їх висновків лежали, насамперед, не миттєві враження від роботи тієї чи іншої установи, а комплексна неупереджена оцінка її діяльності. Голосування було відкритим та проводилось на сайті журналу. Й саме кількість голосів читачів стала основою для визначення місця в рейтингу всіх номінантів.

Отже, як свідчать дані рейтингу, Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції на ринку. Зокрема, СГ «ТАС», єдина зі страхових компаній з виключно національним капіталом, увійшла до «трійки» найпрофесійніших страховиків України.

Крім того, СГ «ТАС» підтвердила свої провідні позиції на ринку автострахування країни, посівши друге місце у відповідній рейтинговій таблиці.

В свою чергу, почесне третє місце Страхова група «ТАС» посіла в рейтингу «Корпоративна безпека», куди увійшли страховики, що досягли успіхів в сфері страхування корпоративних клієнтів.

І четверту сходинку компанія посіла в рейтингу «Виплата року» - за досягнення в сфері врегулювання страхових збитків.
Коментуючи представникам ЗМІ таке високе визнання СГ «ТАС» як одного з безперечних лідерів страхового ринку України, Голова правління компанії Павло Царук зазначив: «Рецепт успіху від Страхової групи «ТАС» досить простий – інвестувати в продавця та надавати клієнтові саме той захист, якого він потребує. Ми робимо акцент на навчанні продавця грамотній комунікації з клієнтами, коли на чільне місце ставляться реальні потреби людини. Ми пропонуємо клієнтові продукти, які, з одного боку, максимально зрозумілі для нього, а з іншого – дозволяють захистити його від усіх можливих проблем, пов‘язаних з володінням житлом, керуванням автомобілем тощо. Ми хочемо максимально полегшити життя своєму клієнту і, спілкуючись з ним, виступаємо не в ролі продавця, а скоріше – в ролі фінансового консультанта, порадника, експерта, якому довіряють. І це кардинально відрізняє СГ «ТАС» від інших. Наш клієнт насправді захищений – і він цінує це. Й саме тому кількість людей, які довіряють свій захист нам, стрімко зростає.

Втім, зупинятися на досягнутому ми не збираємось, а отже, ставимо перед собою нові плани та крок за кроком йдемо до їх досягнення. І ми їх обов‘язково втілимо в життя!»

З повним текстом інтерв‘ю Павла Царука журналу «Бізнес» можна ознайомитися на сайті видання або на сайті СГ «ТАС» за посиланням: https://sgtas.com.ua/ua/publications/bez-mrii-zhiti-ne-mozhna/