СГ «ТАС» виплатила на ремонт BMW понад 352 тис. грн

СГ «ТАС» виплатила на ремонт BMW  понад 352 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» - понад 352 тис. грн було перераховано за ремонт застрахованого за договором «Правильне КАСКО» автомобіля BMW X6.

Аварія, внаслідок якої було серйозно пошкоджено дорогу автівку, сталася в Запорізькій області. Не врахувавши дорожню обстановку, водій BMW, рухаючись автотрасою, на повороті скоїв наїзд на припарковану вантажівку DAF. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було значно пошкоджено передню частину застрахованого в СГ «ТАС» автомобіля, зокрема, деформовано капот, розбито лобове скло та фари.

За оцінкою експертів, вартість відновлювального ремонту машини становитиме 352 355 грн.
Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом, Страхова група «ТАС» оперативно та в повному обсязі здійснила страхову виплату, перерахувавши зазначену суму на рахунок автосервісу, де ремонтуватимуть автівку.

Нагадаємо, договором «Правильне КАСКО» передбачені оптимальні строки здійснення страхових виплат – 15 робочих днів за всіма випадками, окрім знищення та незаконного заволодіння авто, в разі яких відшкодування виплачується в термін до 25 робочих днів.