СГ «ТАС» виплатила понад 688 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

СГ «ТАС» виплатила понад 688 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Аварія, в якій зазнав значних пошкоджень застрахований Страховою групою «ТАС» автомобіль BMW 530, сталася на Львівщині.
На слизькій після потужної зливи дорозі машину стрімко повело, водій не зміг впоратися з керуванням, внаслідок чого її винесло на зустрічну смугу, якою в той момент рухався автомобіль Mercedes. На жаль, незважаючи на всі зусилля обох водіїв, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було серйозно пошкоджено обидва автомобілі. Зокрема, в BMW було розвито лівий бік, включаючи дверцята та крило.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та прийняла рішення про виплату страхувальникові належного йому за укладеним договором страхування «ЄвроКАСКО» відшкодування. Сума виплати склала 688079 грн.
Додамо, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору, що передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків, VIP-сервіс, виплату страхового відшкодування в мінімальний термін, цілодобовий персональний асистанс, а також низку цікавих та корисних для автовласників опцій.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм – з різним наповненням та, відповідно, різної вартості. Таким чином, кожен автовласник, в залежності від власних потреб в страховому захисті, водійської майстерності, досвіду за кермом та фінансових можливостей, може обрати для себе оптимальний варіант страхування автомобіля – за прийнятною ціною та при незмінно високій якості страхових послуг, що відповідає найвищим європейським стандартам.