Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений автомобіль Skoda склала близько 215 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений автомобіль Skoda склала близько 215 тис. грн

214 784 грн виплатила Страхова група «ТАС» власникові автомобіля Skoda Superb, пошкодженого з вини страхувальника компанії.

Перебуваючи за кермом своєї автівки Renault Megane, клієнт СГ «ТАС» на якусь мить відволікся від дороги і виїхав на смугу зустрічного руху. Наслідком такої необачності стало зіткнення з Superb, що рухалась назустріч.
В результаті аварії обидва автомобілі отримали серйозні пошкодження, втім, оплачувати ремонт чужої машини винуватцеві ДТП не довелося завдяки завбачливо оформленому полісу добровільної «автоцивілки» в рамках договору «Повний автозахист». Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом, Страхова група «ТАС» здійснила максимально можливу за законом виплату за полісом обов‘язкової «автоцивілки» - в розмірі 100 тис. грн, а решту суми збитку – 114 784 грн – відшкодувала за договором добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

Нагадаємо, договір «Повний автозахист» - інноваційний страховий продукт СГ «ТАС» для автовласників, що забезпечує їх всебічний страховий захист на дорозі. Договір включає в себе кілька страхових програм. Так, програма «Дорожній амулет» захищає здоров‘я водія в разі ДТП, програма «Легке КАСКО» захищає автомобіль власника договору, а програма «Автоцивілка плюс» доповнює та підсилює дію поліса обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

В залежності від власних потреб клієнти можуть самостійно обрати оптимальний для себе варіант наповнення договору, що включає в себе саме ті набори ризиків та опції, в яких зацікавлений конкретний автовласник.