Ремонт вантажівки Scania коштував СГ «ТАС» понад 238 тис. грн

Ремонт вантажівки Scania коштував СГ «ТАС» понад 238 тис. грн

Страхова група «ТАС» як один з визнаних лідерів ринку автострахування в Україні щодня виплачує за укладеними договорами чималі страхові відшкодування.

Так, днями страховик здійснив виплату в розмірі 238 600 грн власникові вантажного автомобіля Scania, пошкодженого в результаті зіткнення під час руху з іншим транспортним засобом. Аварія сталася в передмісті Києва. У вантажівку, що рухалася трасою, врізався автомобіль BMW, водій якого намагався обігнати велику машину. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено праву частину водійської кабіни Scania, зокрема розбито фари, деформовано капот та бампер.

Виконуючи свої зобов‘язання за укладеним договором «Правильне КАСКО», Страхова група «ТАС» після вивчення обставин справи виплатила автовласникові належне страхове відшкодування.

Нагадаємо, за статистикою, щоденні виплати СГ «ТАС» складають близько 1,5 млн грн, що є одним з найвищих показників на ринку. При цьому левова частка всіх виплат компанії припадає саме на договори автострахування.

Так, за підсумками одинадцяти місяців минулого року за укладеними договорами СГ «ТАС» було виплачено 330,59 млн грн, з яких 276,25 млн грн було відшкодовано за договорами автострахування, зокрема КАСКО, «Зеленою карткою» та обов‘язковою «автоцивілкою».