СГ «ТАС» виплатила понад 175 тис. грн за договором страхування майна

СГ «ТАС» виплатила понад 175 тис. грн за договором страхування майна

За статистикою, договори страхування майна в Україні оформлюють набагато рідше, аніж поліси автострахування. А дарма… Адже неупереджені цифри свідчать: щодня в наших будинках та квартирах трапляються різні негаразди, спричинені, з одного боку, зношеністю певних інженерних систем та мереж, а з іншого – нашою недбалістю та необачністю. Втім, стосується це не лише житлового, а й нежитлового фонду. Але й у першому, й у другому випадках подібні негаразди зазвичай наносять величезної шкоди та заподіюють колосальні збитки власникам майна, впоратися з якими своїми силами буває вкрай проблематично. І в цьому сенсі чи не єдиним оптимальним варіантом, здатним убезпечити від шалених витрат, залишається страхування.

Принаймні, в цьому нещодавно мали можливість переконатися клієнти СГ «ТАС», які, відкривши в Харкові аптеку, одразу застрахували її.

Інцидент стався прямо серед білого дня: внаслідок прориву було пошкоджено трубу системи опалювання і гаряча вода з батарей миттю почала виливатися на підлогу. В результаті затоплення було пошкоджено приміщення аптеки та зіпсовано деякий товар.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала її страховою подією та прийняла рішення про оперативну виплату належного за укладеним договором страхування майна відшкодування в розмірі заподіяних страхувальникові збитків, що склали 173586 грн. Вказану суму буде спрямовано власником аптеки на ремонт приміщення.

Нагадаємо, протягом минулого року за договорами страхування майна СГ «ТАС» залучила 66,6 млн грн платежів та здійснила виплат на суму 4,23 млн грн.